AAR Skřičková — vše pro proktologii

Rychlý dotaz

Jméno a Příjmení
Telefon
E-mail
Zpráva

Speciální sada tamponů Startset

Rozhodli jste se vyzkoušet naše tampony Contam pro zmírnění obtíží spojených se ženskou stresovou inkontinencí? V tom případě využijte naši speciální sadu Startset, která se skládá ze 3 tamponů různých velikostí (vždy 1× Mini, Regular, Extra). Díky této praktické sadě si můžete snadno vyzkoušet a následně zvolit takovou velikost tamponu, která Vám bude nejvíce vyhovovat. Tampon Contam Mini má průměr 22 mm, Regular má průměr 28 mm a Extra se vyznačuje průměrem 33 mm.

Tampony Contam zajišťují posilování svalů pánevního dna a jejich včasným a pravidelným používáním lze předejít hysterektomii s plastikou. Tampony jsou vyrobeny z toxikologicky a dermatologicky nezávadné pěny, která se již dlouhou dobu užívá ve zdravotnictví.

Tampony Contam jsou opatřeny praktickou šňůrkou pro vytažení, díky které nedochází ke kontaktu vlákna se sliznicí. Takto je účinně zamezeno nežádoucímu podráždění sliznice pochvy. Používáním tamponu Contam nedochází ani k ovlivnění normálního vyprazdňování močového měchýře. Tvorba poševního sekretu je zachována a nenaruší se ani přirozená poševní flóra.

Rychlý dotaz

Rychlý dotaz - responzivní