AAR Skřičková — vše pro proktologii

Rychlý dotaz

Jméno a Příjmení
Telefon
E-mail
Zpráva

Kdy se používá dilatátor?

Používání dilatátoru se odvíjí od vašich obtíží. Často je vhodný u patologických stavů, jako jsou: zácpa, jizevnaté stenózy, u hypertonií, hemoroidů, fissur a u proktalgií.

Pokud trpíte hypertonem či bolestivým spazmem dilatátor nejprve zahřejte. Pokud trpíte análním krvácením dilatátor vychlaďte v lednici. Poté dilatátor potřete krémem Dilatan a pomalu jej zasuňte do análního otvoru. Ponechejte dilatátor takto 1–3 minuty podle lékařského doporučení a poté jej vytáhněte.

Dilatátor umyjte teplou vodou a neutrálním mýdlem. V případě nutnosti na několik hodin ponořte dilatátor do dezinfekčního roztoku. Následně jej usušte a uložte zpět do krabičky.

Pro usnadnění zavádění dilatátoru vám můžeme doporučit speciální krém Dilatan, který je vyvinutý pro usnadnění zavádění dilatátoru. Díky zklidňujícímu složení krému, které je bohaté na zklidňující přírodní výtažky, jako je třezalka, heřmánek nebo měsíček lékařský, navíc přispěje k celkovému zklidnění anální oblasti.Pro vaše další dotazy ohledně krému Dilatan nebo dilatátoru nás kontaktujte.

Rychlý dotaz

Rychlý dotaz - responzivní