AAR Skřičková — vše pro proktologii

Rychlý dotaz

Jméno a Příjmení
Telefon
E-mail
Zpráva

Vaginální sonda pro nácvik kontrakce svalů pánevního dna

Mnoho žen se během života může potýkat s patologií pánevního dna. Tento problém bývá spojován se zvýšením nebo snížením napětí pánevních svalů. Pro podporu vyřešení těchto obtíží bychom vám rádi představili speciální vaginální sondu ELLEN pro nácvik kontrakce svalů pánevního dna. Sonda ELLEN je vhodná jak pro preventivní cvičení, tak cílenou léčbu.

Vaginální sonda ELLEN je vhodná pro hypotonické svaly sníženého napětí pánevního dna. Svalová struktura pánevního dna je zodpovědná jak za kontrolu udržení moči a stolice, tak i

nekomplikovaný průběh porodu. Není nutné řešit stresovou močovou inkontinenci farmakologickou léčbou. Vaginální sonda ELLEN vám umožní pravidelné jednoduché cvičení pro posílení svalů pánevního dna a hráze.

Dále lze vaginální sondu ELLEN použít i pro stavy zvýšeného napětí. Spastické pánevní dno je stav, kdy nepřiměřené svalové napětí a stah způsobuje ztrátu jeho elasticity a funkce. Následkem jsou pak bolesti, ochablost z vyčerpání, bolestivý pohlavní styk (dyspareunie) a porucha močení či odchodu stolice.

Vaginální sonda ELLEN je elastická a měkká, díky čemuž umožňuje individuálně přizpůsobit léčbu. Cvičení s touto sondou je zaměřeno na zlepšení pružnosti stěny pochvy a svalů pánevního dna, aby odolaly maximálnímu roztažení během porodu. Pro více informací nás kontaktujte.

 

Rychlý dotaz

Rychlý dotaz - responzivní