AAR Skřičková — vše pro proktologii

Rychlý dotaz

Jméno a Příjmení
Telefon
E-mail
Zpráva

Krém pro řitní oblast Camocal

Trápí vás obtíže v řitní oblasti? Krém Camocal je přírodní prostředek, který se používá a byl speciálně vyvinut na léčbu různorodých onemocnění a problémů v řitní oblasti.

Tento přírodní krém lze doporučit jako podpůrný prostředek pro léčbu obtíží v řitní oblasti. Camocal má významné ochranné, lubrikační a uvolňovací účinky. Je to dáno jeho speciálním složením, které je založeno na znalostech přírodní medicíny a bylin.

Camocal krém je mimořádně bohatý na přírodní účinné látky. Jedná se především o výtažky z měsíčku, třezalky, jírovce, propolisu, heřmánku a allantoinu. Všechny tyto látky mají velmi příznivé působení na pokožku v řitní oblasti. Mají zklidňující a regenerační účinky, pomáhají zklidnit pokožku a snižují kapilární propustnost.

Je prokázáno, že dlouhodobým a pravidelným používáním tohoto krému dochází k obnovení hydrolipidického filmu. Díky tomu se může vaše řitní oblast dostat zpět do kýženého zdravého stavu.

Velkou předností také je, že přírodní krém pro řitní oblast Camocal má protizánětlivé a antibakteriální účinky. Také má vliv na podporu žilního tlaku a pomáhá zmírnit bolest. Pokud máte zájem o krém Camocal, kontaktujte nás.

Camocal krém

Rychlý dotaz

Rychlý dotaz - responzivní